Populární štítky
Nejnovější záložky
The consumer’s perception of artificial food additives: Influences on acceptance, risk and benefit perceptions
Vnímání rizik z přídatných látek v potravinách se liší podle typu potravinářského aditiva. Pro nakupující veřejnost jsou aditiva měnící vzhled (barviva) mnohem hůře přijímána, než aditiva měnící chuť potravin (sladidla).
1 osoba, první 14. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéConsumers’ knowledge and safety perceptions of food additives: Evaluation on the effectiveness of transmitting information on preservatives
Vnímání potravinářských aditiv očima nakupující veřejnosti (Korea). Studie se zabývá jednak názorovým aspektem ("v čem vidíte konkrétní problém právě vy"), ale i praktickým chováním ("jak často nakupujete potraviny obsahuující některou z aditivních látek).
1 osoba, první 14. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéVědecký výbor pro potraviny: Průzkumy
Průzkumy publikované Vědeckým výborem pro potraviny týkající se názorů české veřejnosti. Průzkumy jsou staršího data.
1 osoba, první 11. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéREVOLUČNÍ VÝZKUM: Některé potraviny je možné jíst, i když mají plíseň! Které to jsou? - tn.cz 1 osoba, první 11. 11. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidé
Sketch engine - UK
Slova v kontextech, kolokace
1 osoba, první 7. 11. 2016, Jana Mikulová, záložky, lidéFood and Water Safety
Stanovisko akademie nutričních terapeutů v USA k otázkám bezpečnosti potravin.
1 osoba, první 12. 10. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéFood Safety in the Home After a Hurricane and/or Flooding
Další rozměr oboru Nutriční specialista: akademie nutričních specialistů "Eat Right" v USA zveřejňuje doporučení o hygieně potravin v oblastech zasažených přírodními katastrofami.
1 osoba, první 12. 10. 2016, Aleš Peřina, záložky, lidéYou Don't Want XTS — Quarrelsome
Pěkná diskuse šifrovacích režimů (ne)použitelných pro šifrování celého disku.
1 osoba, první 23. 9. 2016, Jan Kasprzak, záložky, lidé