Popular tags:
Recent Bookmarks
Is HTTP Public Key Pinning Dead? – Network Security Blog | Qualys, Inc. 1 user, first 30/11/2016, Jan Kasprzak, bookmarks, people
Brepols - Library of Latin Texts - series A 1 user, first 16/11/2016, Paolo Divizia, bookmarks, people
The consumer’s perception of artificial food additives: Influences on acceptance, risk and benefit perceptions
Vnímání rizik z přídatných látek v potravinách se liší podle typu potravinářského aditiva. Pro nakupující veřejnost jsou aditiva měnící vzhled (barviva) mnohem hůře přijímána, než aditiva měnící chuť potravin (sladidla).
1 user, first 14/11/2016, Aleš Peřina, bookmarks, peopleConsumers’ knowledge and safety perceptions of food additives: Evaluation on the effectiveness of transmitting information on preservatives
Vnímání potravinářských aditiv očima nakupující veřejnosti (Korea). Studie se zabývá jednak názorovým aspektem ("v čem vidíte konkrétní problém právě vy"), ale i praktickým chováním ("jak často nakupujete potraviny obsahuující některou z aditivních látek).
1 user, first 14/11/2016, Aleš Peřina, bookmarks, peopleVědecký výbor pro potraviny: Průzkumy
Průzkumy publikované Vědeckým výborem pro potraviny týkající se názorů české veřejnosti. Průzkumy jsou staršího data.
1 user, first 11/11/2016, Aleš Peřina, bookmarks, peopleREVOLUČNÍ VÝZKUM: Některé potraviny je možné jíst, i když mají plíseň! Které to jsou? - tn.cz 1 user, first 11/11/2016, Aleš Peřina, bookmarks, people
Sketch engine - UK
Slova v kontextech, kolokace
1 user, first 7/11/2016, Jana Mikulová, bookmarks, peopleFood and Water Safety
Stanovisko akademie nutričních terapeutů v USA k otázkám bezpečnosti potravin.
1 user, first 12/10/2016, Aleš Peřina, bookmarks, peopleFood Safety in the Home After a Hurricane and/or Flooding
Další rozměr oboru Nutriční specialista: akademie nutričních specialistů "Eat Right" v USA zveřejňuje doporučení o hygieně potravin v oblastech zasažených přírodními katastrofami.
1 user, first 12/10/2016, Aleš Peřina, bookmarks, people