FSpS:bk907 Základy potravinářské biochemi - Informace o předmětu
bk907 Základy potravinářské biochemie
Fakulta sportovních studiípodzim 2006
- Rozsah
- 8/0. 1 kr. Ukončení: z.
- Vyučující
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D. (přednášející)
- Garance
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Katedra podpory zdraví – Fakulta sportovních studií - Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je otevřen studentům libovolného oboru.
Předmět si smí zapsat nejvýše 25 stud.
Momentální stav registrace a zápisu: zapsáno: 0/25, pouze zareg.: 0/25, pouze zareg. s předností (mateřské obory): 0/25 - Další komentáře
- Předmět je vyučován jednorázově.
Výuka probíhá každý týden.
pouze pro studenty 1. ročníku.
- Statistika zápisu (podzim 2006, nejnovější)
- Permalink: https://is.muni.cz/predmet/fsps/podzim2006/bk907