FSpS:bp907 The basic of food biochemistry - Course Information
bp907 The basic of food biochemistry
Faculty of Sports StudiesAutumn 2006
- Extent and Intensity
- 1/0. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Guaranteed by
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Department of Health Promotion – Faculty of Sports Studies - Timetable of Seminar Groups
- bp907/1: Mon 10:00–10:45 U211
- Course Enrolment Limitations
- The course is offered to students of any study field.
- Course objectives (in Czech)
- Prvkové složení živé hmoty,
látkové složení živé hmoty,
sacharidy,
lipidy,
bílkoviny,
Samostudium: V každé oblasti bude odpřednášena nejobtížnější část učiva a zadány úkoly pro samostudium. Kontrola úkolů je zahrnuta v závěrečné zkoušce. - Syllabus
- Prvkové složení živé hmoty, látkové složení živé hmoty, sacharidy, lipidy, bílkoviny,
- Samostudium: V každé oblasti bude odpřednášena nejobtížnější část učiva a zadány úkoly pro samostudium. Kontrola úkolů je zahrnuta v závěrečné zkoušce.
- Literature
- Assessment methods (in Czech)
- Předmět je zakončen ústní zkouškou.
- Language of instruction
- Czech
- Enrolment Statistics (Autumn 2006, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/bp907