t686 Sports Nutrition I

Faculty of Sports Studies
Autumn 2006
Extent and Intensity
8/0. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Teacher(s)
Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D. (lecturer)
Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (lecturer)
Guaranteed by
Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Faculty of Sports Studies
Contact Person: Olga Korvasová
Course Enrolment Limitations
The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
fields of study / plans the course is directly associated with
Syllabus (in Czech)
  • 1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
Assessment methods (in Czech)
ukončení - zápočet - zápočtová písemka
Language of instruction
Czech
Further Comments
Study Materials
The course is also listed under the following terms Autumn 2002, Autumn 2003, Autumn 2004, Autumn 2005.
  • Enrolment Statistics (recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/t686