LF:BKUV011 Nutrition - Course Information
BKUV011 Nutrition
Faculty of MedicineAutumn 2000
- Extent and Intensity
- 1/0/0. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- MVDr. Halina Matějová (lecturer)
- Guaranteed by
- MVDr. Halina Matějová
Department of Preventive Medicine – Theoretical Departments – Faculty of Medicine
Contact Person: MVDr. Halina Matějová - Course Enrolment Limitations
- The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Nursing (programme LF, B-SZ)
- Human Nutrition (programme LF, B-SZ)
- Syllabus (in Czech)
- 1. Úvod do studia předmětu výživa a evoluce výživy člověka
- 2. Výživová doporučení
- 3. Kojení
- 4. Bílkoviny a sacharidy ve výživě člověka
- 5. Tuky ve výživě člověka
- 6. Vitaminy ve výživě člověka
- 7. Minerální látky ve výživě člověka
- 8. Nutriční toxikologie
- 9. Alimentární infekce
- 10. Test k zápočtovému řízení
- Language of instruction
- Czech
- Further comments (probably available only in Czech)
- The course is taught annually.
The course is taught: every week.
General note: Vhodný doplňkový obor pro studenty 2. nebo 3. ročníku zdravovědné specializace učitelství na prvním stupni ZŠ PedF.
- Enrolment Statistics (Autumn 2000, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/med/autumn2000/BKUV011