LF:BVPR031c Food of Plant Origin -p. - Course Information
BVPR031c Food of Plant Origin - practice
Faculty of MedicineAutumn 2003
- Extent and Intensity
- 0/2/0. 2 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- Prof Ing Ivo Ingr, DrSc, prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (deputy)
- Guaranteed by
- prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Department of Preventive Medicine – Theoretical Departments – Faculty of Medicine
Contact Person: Jiřina Ježová - Course Enrolment Limitations
- The course is only offered to the students of the study fields the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Human Nutrition (programme LF, B-SZ)
- Syllabus (in Czech)
- Diskusní semináře k přednáškám Laboratorní cvičení - demonstrace základních metod pro hodnocení jakosti surovin a potravin rostlinného původu. Ukázky vzorků jednotlivých surovin a potravin rostlinného původu a jejich senzorické hodnocení. Ukázky vzorků velmi dobré jakosti. Ukázky vzorků zhoršené jakosti s vysvětlením příčin. Videoprogramy o zemědělské produkci a průmyslovém zpracování surovin a potravin rostlinného původu u nás i v zahraničí. Podle možností exkurze do potravinářských podniků hlavních oborů. Aktivní formy výuky ve cvičení. Průběžný a zápočtový písemný test a jeho diskuse.
- Language of instruction
- Czech
- Further Comments
- The course is taught annually.
The course is taught: every week.
- Enrolment Statistics (Autumn 2003, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/med/autumn2003/BVPR031c