LF:BVPR031 Food of Plant Origin - Course Information
BVPR031 Food of Plant Origin
Faculty of MedicineAutumn 2004
- Extent and Intensity
- 3/2/0. 6 credit(s). Type of Completion: zk (examination).
- Teacher(s)
- Prof. Ing. Ivo Ingr, DrSc., prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (deputy)
- Guaranteed by
- prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Department of Preventive Medicine – Theoretical Departments – Faculty of Medicine - Course Enrolment Limitations
- The course is only offered to the students of the study fields the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Human Nutrition (programme LF, B-SZ)
- Syllabus (in Czech)
- Definice předmětu:
- Dosáhnout u studentů dobrých znalostí o surovinách a potravinách rostlinného původu. Získat přehled o skupinách a druzích potravin z hlediska zbožíznaleckého, o jejich významu ve výživě člověka, o jejich senzorických, kulinárních i technologických vlastnostech. Pochopit biologickou podstatu jejich produkce i základy technologie hlavních potravinářských oborů.
- Language of instruction
- Czech
- Enrolment Statistics (Autumn 2004, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/med/autumn2004/BVPR031