LF:BVDP0221 Continuous practice in dietolo - Course Information
BVDP0221 Continuous practice in dietology I
Faculty of MedicineAutumn 2008
- Extent and Intensity
- 0/0. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- MVDr. Halina Matějová (lecturer)
- Guaranteed by
- MVDr. Halina Matějová
Department of Preventive Medicine – Theoretical Departments – Faculty of Medicine - Prerequisites (in Czech)
- BVKP011p Technology of Food Prep.I - l. && BVKP011c Technology of Food Prep. I- p. && BVPP011p First Aid - lecture
- Course Enrolment Limitations
- The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Nutritive therapist (programme LF, B-SZ)
- Course objectives
- Cílem odborné praxe je ověření a uplatnění teoretických vědomostí a získání praktických dovedností pod odborným vedením nutričních terapeutů způsobilých k výkonu povolání bez odborného dohledu na Oddělení klinické nebo léčebné výživy ve zdravotnickém či lázeňském zařízení. Díky aplikaci teoretických vědomostí a dovedností dochází u studenta k prohloubení, upevnění a dalšímu rozvoji odborných znalostí a dovedností. Studenti získávají potřebný celkový přehled o provozních podmínkách jednotlivých pracovišť ve zdravotnických a lázeňských zařízeních a samozřejmě také pacientech a klientech těchto zařízení.
- Syllabus
- 1 week of practical training: identification with the work place, organizational work, principles of work safety, diet preparation - food supply, pre-preparation, food manipulation and cookind, food expenditure -expedition from the kitchen storehouse economy, administration, hygienic protection of alimentation
- Language of instruction
- Czech
- Listed among pre-requisites of other courses
- Enrolment Statistics (Autumn 2008, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/med/autumn2008/BVDP0221