BVPZ041c Food of Animal Origin - practice

Faculty of Medicine
Spring 2005
Extent and Intensity
0/2/0. 2 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Teacher(s)
Prof Ing Ivo Ingr, DrSc (lecturer), prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (deputy)
Guaranteed by
prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Department of Preventive Medicine – Theoretical Departments – Faculty of Medicine
Contact Person: MVDr. Halina Matějová
Course Enrolment Limitations
The course is only offered to the students of the study fields the course is directly associated with.
fields of study / plans the course is directly associated with
Syllabus (in Czech)
  • Seminární besedy k přednáškám. Ukázky surovin a potravin živočišného původu a jejich senzorické hodnocení. Posuzování nutriční, kulinární a technologické jakosti surovin a potravin živočišného původu. Diskuze o zákonu o potravinách a souvisejících komoditních vyhláškách. Videozáznamy o technologiích a hodnocení kvality surovin a potravin živočišného původu u nás a v zahraničí. Podle možnosti exkurze do mlékárny, masného a drůbežářského podniku. Průběžný a zápočtový písemný test a jeho následná diskuse.
Language of instruction
Czech
Further Comments
The course is taught annually.
The course is taught: every week.
The course is also listed under the following terms Spring 2000, Spring 2001, Spring 2002, Spring 2003, Spring 2004, Spring 2006, Spring 2007, Spring 2008, Autumn 2008, Spring 2009, Spring 2010, Spring 2011, Spring 2012, Spring 2013, Spring 2014, Spring 2015, Spring 2016, Spring 2017, Spring 2018, spring 2019, spring 2020, spring 2021, spring 2022, spring 2023, spring 2024, spring 2025.
  • Enrolment Statistics (Spring 2005, recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/med/spring2005/BVPZ041c