Podmínky k přijetí ke studiu - Studijní program: Intenzivní péče - Diskuse
Veronika Zemanová,
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda je při nástupu na obor intenzivní péče v kombinované formě nutno splnit 1 rok praxe na oddělení intenzivní péče, i při plném úvazku. Nebo je při plném úvazku doba povinné praxe kratší? 1 rok praxe budu mít spněný v září na plný úvazek. Předešlou praxi 2,5 roku mám ze standardního oddělení. Je možné se přihlásit nebo musím čekat další rok na studium?
Děkuji za odpověď.
chtěla bych se zeptat, zda je při nástupu na obor intenzivní péče v kombinované formě nutno splnit 1 rok praxe na oddělení intenzivní péče, i při plném úvazku. Nebo je při plném úvazku doba povinné praxe kratší? 1 rok praxe budu mít spněný v září na plný úvazek. Předešlou praxi 2,5 roku mám ze standardního oddělení. Je možné se přihlásit nebo musím čekat další rok na studium?
Děkuji za odpověď.
Vážená uchazečko,
těší mě Váš zájem studovat na Masarykově univerzitě studijní program Intenzivní péče.
K datu podání přihlášky je nutné doložit potvrzení od zaměstnavatele o min. roční praxi v intenzivní péči. Ve Vašem případě je možné se přihlásit až v následujícím roce.