E-přihláška - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2012 - Diskuse
Ivica Janíčková,
Problém s posledným termínom podania prihlášky
kompresor- Problém s posledným termínom podania prihlášky
Dobrý deň, prosím vás potrebovala by som poradiť s tým kedy je teda možné naposledy odoslať prihlášku a uskutočniť platbu. V časti "časté dotazy" uvádzate, že do polnoci 29.2.2012 čo je dnes. Rada by som prihlášku ešte stihla poslať len neviem ako je to s tou platbou, či je ešte možné poslať peniaze teraz alebo to bolo možné len do dnešného dňa? pretože v jednom z diskusných príspevkov uvádzate že ak je dátum splatnosti pred 29.2. je to v poriadku a prihláška bude akceptovaná. Ďakujem za odpoveď
29. 2. 2012 16:35.23, , učo- Re: Problém s posledným termínom podania prihlášky
Dobrý deň, prihlášku môžete založiť až do dnešnej polnoci. Platba by správne tiež mala odísť ešte dnes. Dilema sa dá vyriešiť, ak prihlášku uhradíte platobnou kartou online - taká platba je okamžitá. Príp. bankovým príkazom k úhrade zajtra dopoludnia. (Ono, aj všetky dnešné príkazy na úhradu zadané popoludní a neskôr sú splatné až zajtra dopoludnia.)
29. 2. 2012 16:49.11, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Problém s posledným termínom podania prihlášky
Ďakujem pekne a ešte mám problém so zobrazením môjho odboru na strednej škole. študujem na strednej odbornej škole obchodu a služieb v Púchove a môj odbor hotelová akadémia nie je v ponuke teda nevie mi ho po dohledani zobraziť. akoho tam mám teda vložiť?
29. 2. 2012 17:19.58, , učo- Re: Problém s posledným termínom podania prihlášky
Zadajte slovne "akademie", kliknite na "Dohledat" a z ponuky vyberte čokoľvek, aspoň vzdialene podobné. Je to pre štatistiku, nejakú odchýlku prežijeme.
29. 2. 2012 17:29.20, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Problém s posledným termínom podania prihlášky
A prosím vás dostala som sa ešte k takému problému ak zvolím jeden druh platby napríklad kartou dá sa to ešte zmeniť na bankový prevod?
29. 2. 2012 17:40.51, , učo- Re: Problém s posledným termínom podania prihlášky
Dá. Zrušíte objednávku platby v Obchodnom centre (nie prihlášku, nič iné. len objednávku) A potom si znovu v e-prihláške objednáte platbu. Ja ale skutočne odporúčam to kartou aspoň skúsiť. Je to okamžité, a najmä bez desivých poplatkov.
29. 2. 2012 17:45.17, Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351