Specifické dotazy - Fakulta sportovních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2013 - Discussion forum
Michaela Kotková,
Jak postupovat v případě nepřijetí ke studiu
kompresor- Jak postupovat v případě nepřijetí ke studiu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak mám postupovat, jestliže jsem nebyla přijata na obor RVS z důvodu naplněné kapacity a mám zájem doplnit případná volná místa. Jsem 5. "pod čarou". Proběhne posun v žebříčku automaticky nebo mám posílat nějakou žádost? Děkuji za odpověď.
7. 6. 2013 20:18.44, , učo- Re: Jak postupovat v případě nepřijetí ke studiu
Dobrý deň, prípadný posun nastane automaticky (ak sa fakulta k tomuto kroku rozhodne). Nie je treba posielať žiadne žiadosti. "Uvolněná místa po uchazečích, kteří odřekli přijetí, jsou obsazována dalšími uchazeči dle pořadí dosaženého u přijímací zkoušky bez ohledu na to, zda uchazeč podal žádost o přezkoumání rozhodnutí děkana či nikoliv." Viď http://www.muni.cz/admission/bachelor_appeals/
7. 6. 2013 20:25.32, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Jak postupovat v případě nepřijetí ke studiu
Děkuji. Ráda bych se ještě ujistila ohledně navyšování přijatých studentů. Všimla jsem si, že například v loňském roce se stav navýšil o 8. To probíhá také automaticky, záleží tedy pouze na rozhodnutí fakulty? Děkuji za odpověď.
7. 6. 2013 20:37.39, , učo- Re: Jak postupovat v případě nepřijetí ke studiu
Presne tak. Prebieha to automaticky, pričom či, a ak áno, tak o koľko, fakulta počet navýši, to sa nedá teraz predpovedať. Vlani nastala obnova konania na konci júla. Prosím tak o strepnie.
7. 6. 2013 20:42.01, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351
Kamila Sýkorová,
Dobry den, hlasila jsem se na FSpS obor fyzioterapie a byla jsem prvni pod
carou. Je sance ze fakulta navysi pocet prijatych, i kdyz vsichni prijati
nastoupi? Nebo to zalezi az na tom, kolik z momentalne prijatych se nedostavi na
radny zapis a tim padem se nejaky pocet mist uvolni?
Dekuji za odpoved.
carou. Je sance ze fakulta navysi pocet prijatych, i kdyz vsichni prijati
nastoupi? Nebo to zalezi az na tom, kolik z momentalne prijatych se nedostavi na
radny zapis a tim padem se nejaky pocet mist uvolni?
Dekuji za odpoved.
Dobrý deň,
pokiaľ sa zapíše dostatočný počet uchádzačov, fakulta nebude dodatočne prijímať,
nemá dôvod.