Specifické dotazy - Fakulta sociálních studií - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Discussion forum
Další studium
kompresor- Další studium
Dobrý den. Již jsem jedno studium na FSS úspěšně absolvovala a v září bych chtěla nastoupit na další. Zápisu se plánuji zúčastnit. Potřebuji nějaký doklad o ukončení studia, nebo stačí, že jsem evidovaná v IS? Mohu si nechat vystavit nový ISIC (přece jen ten můj už má nějaká ta léta a je to na něm vidět)? Dopisy o přijetí se budou rozesílat 12. 6., jak je napsáno v harmonogramu? Děkuji za odpověď S pozdravem Zuzana Klimešová
10. 6. 2015 09:30.49, Mgr. et Mgr. Zuzana Klimešová (abs PrF MU, FSS MU), učo 261112- Re: Další studium
Dobrý den, žádný doklad nepotřebujete, Budete potřebovat pouze úředně ověřenou kopii maturitního vysvědčení (pokud se jedná o Bc. studium). ISIC si můžete nechat vystavit nový, vztahuje se na něj poplatek v plné výši (jelikož to nebude Váš první průkaz). Dopisy o přijetí budou rozeslány dle harmonogramu, prosíme o strpení.
10. 6. 2015 12:57.40, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Další studium
Děkuji za odpověď. Pokud se k originálu maturitního vysvědčení nedostanu, mohu úředně ověřenou kopii obstarat z opisu vydaného střední školou, kterou jsem absolvovala? Doufala jsem, že bude stačit vysokoškolský diplom, popřípadě to, že jsem vedená v IS. Nevím, zda se dostanu ke svému maturitnímu vysvědčení. Ještě jednou děkuji za odpověď.
10. 6. 2015 14:14.07, Mgr. et Mgr. Zuzana Klimešová (abs PrF MU, FSS MU), učo 261112
Opis bude adekvátní a akceptovaná náhrada.
De lege (zákon č. 111/1998 Sb., o vysokých školách - §48 odst. 1) je nutnodoložit potvrzení o absolvování SŠ vzdělání - a to prokazujte oveřenou kopii
maturitního vysvědčení.