Administrativa (doklady, platby atd.) - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Diskuse
Magdalena Snášelová,
Zápis
kompresor- Zápis
Dobrý den, odjíždím mimo čr a na zítřejší zápis na pedagogickou fakultu za mě půjdou rodiče, bohužel si nejsem jistá jestli stihnou přijít mezi 9.-10., jak je psáno v pozvánce, nevíte jaká je předpokládaná doba zápisu? A další věc je, že nemám pozvánku, ale všechny čísla (učo, číslo přihlášky) jsem rodičům napsala, tak snad to nebude problém. Děkuji! Magdalena Snášelová
23. 7. 2015 18:23.58, , učo- Re: Zápis
Dobrý den, pozvánku k zápisu nepotřebujete. Prosím, snažte se, aby rodiče stihli uvedený čas zápisu (není to bezdůvodné). Zápis je adminstrativně náročný, pozdější skupina nemusí mít k dispozici Vaše podklady (zapisuje se buďto na základě oborů nebo abecedy - není možný libovolný příchod). Nadto, nebydlíte nijak zvlášť daleko od Brna, aby to nebylo možné stihnout.
23. 7. 2015 18:28.59, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Zápis
Děkuji za informace, rodiče ale nepojedou z místa mého bydliště. Samozřejmě to chápu a nerada v tom dělám zmatek, ale myslíte, že by to šlo třeba telefonicky nějak přehodit, popřípadě na koho se mám obrátit? Děkuji za info!
23. 7. 2015 18:37.41, , učo
V tuto chvíli je již na domluvu tak trochu pozdě, nezlobte se.
Na studijním oddělení nyní nikoho nezastihnete a zítra je studijní oddělení
přítomno zápisu, nevyřizuje se běžná agenda(tudíž se k případnému emailu
dostanou teprve po zápisech).
Na studijním oddělení nyní nikoho nezastihnete a zítra je studijní oddělení
přítomno zápisu, nevyřizuje se běžná agenda(tudíž se k případnému emailu
dostanou teprve po zápisech).