Ostatní týkající se příjímacího řízení - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2015 - Diskuse
Kateřina Hadravová,
Termín přijímacích zkoušek
kompresor- Termín přijímacích zkoušek
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli budou i jiné termíny přijímacích zkoušek než ty, které mi přišly v dopise poštou? Bohužel přijímací zkouška ze společenských věd (27.5.) se mi kryje se státní závěrečnou zkouškou? Bude tedy možnost jiného termínu? Nebo bylo by možné, že bych přijímací zkoušku ze společenských věd dělala ve stejný den (ale v jinou hodinu) jako z výtvarné výchovy (1.6.)? Předem děkuji za odpověď.
18. 5. 2015 19:10.32, , učo- Re: Termín přijímacích zkoušek
Dobrý den, prosím, kontakujte přímo fakultu. Takovéto případy se řeší individuálně.
18. 5. 2015 21:15.23, Mgr. Zuzana Uhlárová (StudO RMU), učo 238351- Re: Termín přijímacích zkoušek
Dobrý den, měla bych také dotaz ohledně termínu přijímací zkoušky. Mám zápal plic a zánět pohrudnice. Je při takovémto vážném onemocnění možné zažádat o náhrdní termín přijímací zkoušky? (jedná se o navzující magisterské studium na FF obor překladatelství německého jazyka) Děkuji Vám za odpověď
17. 6. 2015 13:01.45, , učo
Dobrý den,
také, prosím, kontaktujte přímo fakultu, vizhttp://www.phil.muni.cz/wff/home/orgstru/pr/
S ohledem na krátkost času spíš telefonicky, než emailem.