Specifické dotazy - Lékařská fakulta - Diskusní fórum k přijímacímu řízení 2016 - Diskuse
Tereza Humpoličková,
Zaslaná žádost
kompresor- Zaslaná žádost
Dobrý den, na studijní oddělení jsem zaslala žádost a o přijetí bez přijímací zkoušky, ale k žádosti jsem nepřiložila zvlášť arch se známkami z předmětů biologie, chemie, fyzika. Je to velký problém? Musím zaslat zvlášť ještě tento papír nebo stačí zaslaná ověřená vysvědčení? Děkuji za odpověď
14. 2. 2016 14:08.37, , učo- Re: Zaslaná žádost
Dobrý den, není to takový problém, další dokumenty už posílat nemusíte. Vaše žádost je řádně evidována studijním oddělením (vy to sice v epřihlášce nevidíte, ale já ano :)
14. 2. 2016 16:25.45, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351- Re: Zaslaná žádost
Dobrý den, mám úplně ten samý problém. Zaslala jsem vše až na zvlášť vypsané profilové předměty. Myslela jsem si, že stačí ověřené fotokopie a nemohu si nikde ověřit, zda byla moje žádost v pořádku vyřízena.
15. 2. 2016 17:23.51, , učo- Re: Zaslaná žádost
Dobrý den, Vaše žádost byla řádně zaevidována, všechno je v pořádku.
16. 2. 2016 08:50.07, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351- Re: Zaslaná žádost
Dobrý den, mám podobný dotaz. Jak se dozvím, že k vám moje žádost a další dokumenty v pořádku došly? Posíláte nějaký email, když už se mi to neobjeví v e-přihlášce?
20. 2. 2016 16:37.50, , učo- Re: Zaslaná žádost
Dobrý den, email fakulta neposílá. Vaše žádost je řádně evidována.
20. 2. 2016 16:43.31, Mgr. Zuzana Uhlárová (OVVMark RMU), učo 238351
Martina Matošková,
Dobrý den, také já mám podobný problém, nezaslala jsem totiž spolu s žádostí
známky z profilových předmětů a zajímalo by mě, zda je přesto má žádost
zaevidována. Děkuji za odpověď
známky z profilových předmětů a zajímalo by mě, zda je přesto má žádost
zaevidována. Děkuji za odpověď