Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu LF:
BVCP0222p
>
Učební materiály
LF:BVCP0222p Potravinářská chemie II - přednáška
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Učební materiály
um
/7
15. 7. 2015
Složky
Soubory
HPLC.pdf
HPLC.txt
HPLC.pdf
Zvěřina, O.
10. 5. 2016
chromatografie.pdf
chromatografie.txt
chromatografie.pdf
Zvěřina, O.
10. 5. 2016
Mineralni_latky.pdf
Mineralni_latky.txt
Mineralni_latky.pdf
Coufalík, P.
5. 4. 2016
Sacharidy.pdf
Sacharidy.txt
Sacharidy.pdf
Zvěřina, O.
10. 5. 2016
2016-04-05_Refraktometrie.pdf
2016-04-05_Refraktometrie.txt
2016-04-05_Refraktometrie.pdf
Zvěřina, O.
6. 4. 2016
2-04_Maillardova_reakce.pdf
2-04_Maillardova_reakce.txt
2-04_Maillardova_reakce.pdf
Zvěřina, O.
24. 5. 2016
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
2-05_vonne_a_chutove_latky.txt
2-05_vonne_a_chutove_latky.pdf
Zvěřina, O.
24. 5. 2016
na předmět BVCP0222p Potravinářská chemie II - přednáška
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×