ESF:PHPCSH Podnik. čin. ve spol. strav. a - Informace o předmětu
PHPCSH Podnik. čin. ve spol. strav. a hotelnictví
Ekonomicko-správní fakultapodzim 2002
- Rozsah
- 0/2/0. 3 kr. Ukončení: z.
- Vyučující
- doc. Ing. Alena Klapalová, Ph.D. (cvičící)
- Garance
- prof. Ing. Ladislav Blažek, CSc.
Katedra podnikové ekonomiky a managementu – Ekonomicko-správní fakulta
Kontaktní osoba: Dana Krejčí - Rozvrh seminárních/paralelních skupin
- PHPCSH/01: St 8:30–10:05 P304, A. Klapalová
PHPCSH/02: Út 12:50–14:10 S401, A. Klapalová
PHPCSH/03: Út 16:20–17:40 S401, A. Klapalová
PHPCSH/04: Út 11:05–12:25 S401, A. Klapalová
PHPCSH/05: St 10:15–11:35 S301, A. Klapalová
PHPCSH/06: St 12:00–13:20 433, A. Klapalová - Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
- Mateřské obory/plány
- Obchodní podnikání (program ESF, M-EKM)
- Cíle předmětu
- Podnikatelská činnost ve společném stravování a hotelnictví (PHPCSH) Cílem kurzu je seznámit studenty se základními pojmy, specifiky a principy řízení společného stravování v jeho různých formách (veřejné, závodní, školní aj.) a v hotelnictví, a to různých velikostních kategorií. Jsou přiblížena specifika plánování, organizování, personalistiky, vedení a kontroly v těchto službách s důrazem na využití marketingu v dosahování cílových výsledků v hospodaření, financování a zkvalitňování obchodních vztahů. Požadavky k zápočtu: aktivní účast na seminářích, zpracování případové studie
- Další komentáře
- Předmět je vyučován každoročně.
- Statistika zápisu (nejnovější)
- Permalink: https://is.muni.cz/predmet/econ/podzim2002/PHPCSH