FSpS:bp304 Introduction to Sports Nutriti - Course Information
bp304 Introduction to Sports Nutrition
Faculty of Sports StudiesSpring 2008
- Extent and Intensity
- 2/1. 4 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D. (lecturer)
Mgr. Veronika Suchodolová (lecturer)
Olga Korvasová (assistant) - Guaranteed by
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Department of Health Promotion – Faculty of Sports Studies - Timetable of Seminar Groups
- bp304/p1: Tue 16:40–18:10 K205
bp304/s1: Mon 9:25–10:05 K204 - Course Enrolment Limitations
- The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Physical Education and Sport (programme FSpS, B-TV, specialization Regeneration and Nutrition in Sport)
- Course objectives (in Czech)
- 1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
- Syllabus (in Czech)
- 1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
- Assessment methods (in Czech)
- ukončneí - zápočet - zápočtová písemka
- Language of instruction
- Czech
- Further Comments
- Study Materials
- Enrolment Statistics (Spring 2008, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/spring2008/bp304