FSpS:bp907 Základy potravinářské biochemi - Informace o předmětu
bp907 Základy potravinářské biochemie
Fakulta sportovních studiípodzim 2006
- Rozsah
- 1/0. 1 kr. Ukončení: z.
- Garance
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Katedra podpory zdraví – Fakulta sportovních studií - Rozvrh seminárních/paralelních skupin
- bp907/1: Po 10:00–10:45 U211
- Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je otevřen studentům libovolného oboru.
- Cíle předmětu
- Prvkové složení živé hmoty,
látkové složení živé hmoty,
sacharidy,
lipidy,
bílkoviny,
Samostudium: V každé oblasti bude odpřednášena nejobtížnější část učiva a zadány úkoly pro samostudium. Kontrola úkolů je zahrnuta v závěrečné zkoušce. - Osnova
- Prvkové složení živé hmoty, látkové složení živé hmoty, sacharidy, lipidy, bílkoviny,
- Samostudium: V každé oblasti bude odpřednášena nejobtížnější část učiva a zadány úkoly pro samostudium. Kontrola úkolů je zahrnuta v závěrečné zkoušce.
- Literatura
- Metody hodnocení
- Předmět je zakončen ústní zkouškou.
- Statistika zápisu (podzim 2006, nejnovější)
- Permalink: https://is.muni.cz/predmet/fsps/podzim2006/bp907