FSpS:t686 Sports Nutrition I - Course Information
t686 Sports Nutrition I
Faculty of Sports StudiesAutumn 2006
- Extent and Intensity
- 8/0. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D. (lecturer)
Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (lecturer) - Guaranteed by
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Faculty of Sports Studies
Contact Person: Olga Korvasová - Course Enrolment Limitations
- The course is also offered to the students of the fields other than those the course is directly associated with.
- fields of study / plans the course is directly associated with
- Special Education of Security Sections (programme FSpS, B-TV)
- Physical Education and Sport (programme FSpS, B-TV)
- Syllabus (in Czech)
- 1. úvod - význam výživy ve sportu 2. Energetická bilance 3. Sacharidy 4. Bílkoviny 5. Tuky 6. Vitaminy 7. Minerální látky 8. Voda,vodní bilance pitný režim 9. Doplňky výživy 10. DOplňky výživy 11. Výživa před, při a po tréninku 12. Výživa ve sportu u specifických skupin obyvatel 13. Zápočet
- Assessment methods (in Czech)
- ukončení - zápočet - zápočtová písemka
- Language of instruction
- Czech
- Further Comments
- Study Materials
- Enrolment Statistics (recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/t686