LF:BVML022 Lab. met. anal. potravin - Informace o předmětu
BVML022 Laboratorní metody analýzy potravin
Lékařská fakultajaro 2011
- Rozsah
- 4/6/0. 9 kr. (plus ukončení). Ukončení: zk.
- Vyučující
- RNDr. Jiří Totušek, CSc. (přednášející)
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (cvičící) - Garance
- prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta
Kontaktní osoba: RNDr. Jiří Totušek, CSc. - Předpoklady
- Předmět není vypisován
- Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je určen pouze studentům mateřských oborů.
Předmět si smí zapsat nejvýše 20 stud.
Momentální stav registrace a zápisu: zapsáno: 0/20, pouze zareg.: 0/20 - Mateřské obory/plány
- Výživa člověka (program LF, B-SZ)
- Cíle předmětu
- Předmět není vypisován
- Osnova
- Předmět není vypisován
- Literatura
- Suject was not offered
- Výukové metody
- Předmět není vypisován
- Metody hodnocení
- Předmět není vypisován
- Další komentáře
- Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
- Statistika zápisu (nejnovější)
- Permalink: https://is.muni.cz/predmet/med/jaro2011/BVML022