Přeskočit na horní lištu
Přeskočit na hlavičku
Přeskočit na aplikační menu
Přeskočit na obsah
Přeskočit na patičku
EN
>
Soubory
>
Studijní materiály
>
Studijní materiály předmětu LF:
BVCP0222c
>
Učební materiály
LF:BVCP0222c Potravinářská chemie II - cvičení
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Více
Soubory
Dokumenty
Úřední deska
Studijní materiály
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Učební materiály
um
/4
15. 7. 2015
Složky
Soubory
Dusicnany_fotometricky.pdf
Dusicnany_fotometricky.txt
Dusicnany_fotometricky.pdf
Zvěřina, O.
2. 3. 2016
Chemie_potravin_-_cviceni.pdf
Chemie_potravin_-_cviceni.txt
Chemie_potravin_-_cviceni.pdf
Coufalík, P.
22. 3. 2016
Uloha_3_-_susina_popel_rozklad.pdf
Uloha_3_-_susina_popel_rozklad.txt
Uloha_3_-_susina_popel_rozklad.pdf
Coufalík, P.
22. 3. 2016
Uloha_6_-_Stanoveni_aminokyselin_pomoci_papirove_chromatografie.pdf
Uloha_6_-_Stanoveni_aminokyselin_pomoci_papirove_chromatografie.txt
Uloha_6_-_Stanoveni_aminokyselin_pomoci_papirove_chromatografie.pdf
Coufalík, P.
22. 3. 2016
na předmět BVCP0222c Potravinářská chemie II - cvičení
Co je jinak
přidání souboru
Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka
Přidat
.
Co je jinak
další operace se soubory
Podrobnosti lze zjistit označením příslušného
řádku
.
Co je jinak
pohled pro experty
Pro častou práci je možné zvolit režim
Více možností
.
Co je nové
vyhledávání souborů
Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do
adresního řádku
.
Co je nové
rychlý přístup k souborům
Pomocí funkce
Nedávné
je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit
Hvězdičkou
.
Co se chystá
Připravujeme další vylepšení pro
mobilní zařízení
.
×
×