LF BNTER01 Nutriční terapie
Název anglicky: Dietitian
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: LF B-NUT Nutriční terapie
bakalářský prezenční jednooborový, vyučovací jazyk: čeština
Zahrnut v programu: LF B-NUT Nutriční terapie
Úvodní informace / Pokyny
1. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
LF:BKBI011 | Biologie | zk | 3 | Z | P |
LF:BKFY0121c | Fyziologie I - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BKFY0121p | Fyziologie I - přednáška | z | 1 | Z | P |
LF:BKUV011c | Základy výživy člověka - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BKUV011p | Základy výživy člověka - přednáška | zk | 2 | P | P |
LF:BKZA011p | Základy anatomie | zk | 3 | Z | P |
LF:BVCP0121c | Potravinářská chemie I - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVCP0121p | Potravinářská chemie I - přednáška | k | 1 | P | P |
LF:BVEK011p | Ekologie - přednáška | zk | 3 | - | P |
LF:BVKP011c | Technologie přípravy pokrmů I - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVKP011p | Technologie přípravy pokrmů I -přednáška | z | 1 | P | P |
LF:BVLC011c | Lékařská chemie - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVLC011p | Lékařská chemie - přednáška | zk | 4 | Z | P |
LF:BVLC011s | Lékařská chemie - seminář | z | 1 | - | P |
LF:BVOT011c | Odborná terminologie - cvičení | zk | 2 | P | P |
LF:BVPL0111c | Psychologie - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVPL0111p | Psychologie - přednáška | k | 2 | P | P |
LF:BVPP011c | První pomoc - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVPP011p | První pomoc - přednáška | k | 1 | Z | P |
31 kreditů |
2. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
LF:BKFY0222c | Fyziologie II - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BKFY0222p | Fyziologie II - přednáška | zk | 3 | Z | P |
LF:BVBC0221p | Biochemie - přednáška | zk | 3 | Z | P |
LF:BVBC0221s | Biochemie - seminář | z | 1 | Z | P |
LF:BVBE021c | Bioenergetika - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVBE021p | Bioenergetika - přednáška | zk | 2 | P | P |
LF:BVCP0222c | Potravinářská chemie II - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVCP0222p | Potravinářská chemie II - přednáška | zk | 3 | P | P |
LF:BVDP0221 | Souvislá dietologická praxe I | z | 3 | P | P |
LF:BVHE021p | Histologie | k | 1 | Z | P |
LF:BVKP0222 | Technologie přípravy pokrmů II-cvičení | k | 1 | P | P |
LF:BVMI0221c | Mikrobiologie I - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVMI0221p | Mikrobiologie I - přednáška | k | 2 | Z | P |
LF:BVSC021c | Sociologie a sociální psychologie - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVSC021p | Sociologie a sociální psychologie - přednáška | k | 2 | Z | P |
LF:BVVT021c | Zdravotnická informatika | k | 2 | Z | P |
LF:BVZO021c | Základy ošetřovatelství - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVZO021p | Základy ošetřovatelství - přednáška | zk | 2 | Z | P |
LF:BVZP021c | Základy pedagogiky - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVZP021p | Základy pedagogiky - přednáška | k | 2 | Z | P |
34 kreditů |
3. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
LF:BKET031 | Zdravotnická etika | k | 1 | Z | P |
LF:BVAJ0121 | Angličtina I | z | 1 | P | P |
LF:BVBV0321s | Biochemie výživy - seminář | zk | 3 | P | P |
LF:BVED0311c | Edukace v práci nutričního terapeuta - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVED0311p | Edukace v práci nutričního terapeuta - přednáška | zk | 2 | P | P |
LF:BVEO0321c | Ekonomika - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVEO0321p | Ekonomika - přednáška | k | 1 | Z | P |
LF:BVEP0321c | Epidemiologie infekčních nemocí I - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVEP0321p | Epidemiologie infekčních nemocí I - přednáška | - | 1 | Z | P |
LF:BVLV0321c | Léčebná výživa I - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVLV0321p | Léčebná výživa I - přednáška | - | 1 | P | P |
LF:BVMI0322c | Mikrobiologie II - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVMI0322p | Mikrobiologie II - přednáška | zk | 2 | Z | P |
LF:BVPF0321p | Patologická fyziologie I -přednáška | z | 2 | Z | P |
LF:BVPR031c | Potraviny rostlinné - cvičení | z | 2 | P | P |
LF:BVPR031p | Potraviny rostlinné - přednáška | zk | 3 | P | P |
LF:BVPX0321 | Praxe I | z | 2 | P | P |
LF:BVTO0311c | Lékařská toxikologie - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVTO0311p | Lékařská toxikologie - přednáška | zk | 2 | Z | P |
LF:BVVP0321c | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví I - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVVP0321p | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví I - přednáška | - | 1 | P | P |
LF:BVZF0321c | Základy farmakologie I - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVZF0321p | Základy farmakologie I - přednáška | - | 1 | Z | P |
LF:BVZI0321 | Základy interní propedeutiky I - cvičení | z | 1 | P | P |
34 kreditů |
4. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
LF:BVAJ0222 | Angličtina II | zk | 2 | P | P |
LF:BVDP0422 | Souvislá dietologická praxe II | z | 6 | P | P |
LF:BVEP0422c | Epidemiologie infekčních nemocí II - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVEP0422p | Epidemiologie infekčních nemocí II - přednáška | zk | 2 | Z | P |
LF:BVKV0421c | Klinická výživa a dietologie I - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVKV0421p | Klinická výživa a dietologie I - přednáška | - | - | P | P |
LF:BVLV0422c | Léčebná výživa II - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVLV0422p | Léčebná výživa II - přednáška | - | - | P | P |
LF:BVMV041c | Metodologie vědeckého výzkumu - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVMV041p | Metodologie vědeckého výzkumu - přednáška | z | 1 | Z | P |
LF:BVPF0422c | Patologická fyziologie II -cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVPF0422p | Patologická fyziologie II-přednáška | zk | 3 | Z | P |
LF:BVPX0422 | Praxe II | z | 2 | P | P |
LF:BVPZ041c | Potraviny živočišné - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVPZ041p | Potraviny živočišné - přednáška | zk | 3 | P | P |
LF:BVST041c | Statistika - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVST041p | Statistika - přednáška | zk | 2 | Z | P |
LF:BVVL0421p | Vnitřní lékařství I - přednáška | z | 1 | Z | P |
LF:BVVP0422c | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví II - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVVP0422p | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví II - přednáška | - | - | P | P |
LF:BVZF0422c | Základy farmakologie II - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVZF0422p | Základy farmakologie II - přednáška | zk | 2 | Z | P |
LF:BVZI0422 | Základy interní propedeutiky II | k | 1 | P | P |
34 kreditů |
5. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
LF:BVAP051 | Právní aspekty | k | 2 | Z | P |
LF:BVDP0521 | Bakalářská práce I | z | 4 | P | P |
LF:BVHP051c | Hygiena potravin - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVHP051p | Hygiena potravin - přednáška | zk | 2 | P | P |
LF:BVKV0532c | Klinická výživa a dietologie II - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVKV0532p | Klinická výživa a dietologie II - přednáška | - | 1 | P | P |
LF:BVLV0533c | Léčebná výživa III - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVLV0533p | Léčebná výživa III - přednáška | zk | 3 | P | P |
LF:BVOD051c | Oborová didaktika - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVOD051p | Oborová didaktika - přednáška | k | 1 | P | P |
LF:BVPL0521 | Preventivní lékařství I | z | 1 | Z | P |
LF:BVPX0533 | Praxe III | z | 2 | P | P |
LF:BVTP051c | Nutriční toxikologie - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVTP051p | Nutriční toxikologie - přednáška | zk | 2 | P | P |
LF:BVVL0521p | Vnitřní lékařství II - přednáška | z | 1 | Z | P |
LF:BVVP0533c | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví III - cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVVP0533p | Výživa v ochraně a podpoře veřejného zdraví III - přednáška | zk | 3 | P | P |
LF:BVVZ0511 | Veřejné zdravotnictví | z | 1 | Z | P |
29 kreditů |
6. semestr
Kód | Název | Ukončení | Kreditů | Profilace | Povinnost |
LF:BVDP0622 | Bakalářská práce II | z | 8 | P | P |
LF:BVGE061 | Genetika | zk | 2 | P | P |
LF:BVIM0611 | Imunologie | k | 1 | P | P |
LF:BVKV0633c | Klinická výživa a dietologie III- cvičení | z | 1 | P | P |
LF:BVKV0633p | Klinická výživa a dietologie III - přednáška | zk | 3 | P | P |
LF:BVMA061c | Marketing - cvičení | z | 1 | Z | P |
LF:BVMA061p | Marketing - přednáška | k | 1 | Z | P |
LF:BVOS0611 | Odborná stáž - výroba a zpracování potravin | z | 1 | P | P |
LF:BVPL0622 | Preventivní lékařství II | zk | 3 | Z | P |
LF:BVPX0644 | Praxe IV | z | 5 | P | P |
LF:BVVL0622p | Vnitřní lékařství III - přednáška | zk | 4 | Z | P |
30 kreditů |