LF:BVHP051c Hygiena potravin-cvič. - Informace o předmětu
BVHP051c Hygiena potravin - cvičení
Lékařská fakultapodzim 2002
- Rozsah
- 0/1/0. 1 kr. Ukončení: z.
- Vyučující
- MVDr Ing Tomáš Komprda, CSc., prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (zástupce)
- Garance
- prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta
Kontaktní osoba: Jiřina Ježová - Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
- Mateřské obory/plány
- Výživa člověka (program LF, B-SZ)
- Osnova
- Obsahová náplň cvičení
- 1. Způsoby detekce radiačně ošetřených poživatin
- 2. Laboratorní stanovení inhibičních látek v potravinách
- 3. Metody stanovení počtu mikroorganismů v potravinách
- 4. Kontrola účinnosti sanitace (stěrová metoda, ATP-bioluminiscence)
- Další komentáře
- Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
- Statistika zápisu (podzim 2002, nejnovější)
- Permalink: https://is.muni.cz/predmet/med/podzim2002/BVHP051c