BVHP051c Hygiena potravin - cvičení

Lékařská fakulta
podzim 2002
Rozsah
0/1/0. 1 kr. Ukončení: z.
Vyučující
MVDr Ing Tomáš Komprda, CSc., prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (zástupce)
Garance
prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta
Kontaktní osoba: Jiřina Ježová
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
Mateřské obory/plány
Osnova
  • Obsahová náplň cvičení
  • 1. Způsoby detekce radiačně ošetřených poživatin
  • 2. Laboratorní stanovení inhibičních látek v potravinách
  • 3. Metody stanovení počtu mikroorganismů v potravinách
  • 4. Kontrola účinnosti sanitace (stěrová metoda, ATP-bioluminiscence)
Další komentáře
Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
Předmět je zařazen také v obdobích podzim 2000, podzim 2001, podzim 2010, podzim 2011, podzim 2012, podzim 2013, podzim 2014, podzim 2015, podzim 2016, podzim 2017, podzim 2018, podzim 2019, podzim 2020, podzim 2021, podzim 2022, podzim 2023, podzim 2024.