BVPR031c Food of Plant Origin - practice

Faculty of Medicine
Autumn 2002
Extent and Intensity
0/2/0. 2 credit(s). Type of Completion: z (credit).
Teacher(s)
Prof Ing Ivo Ingr, DrSc, prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc. (deputy)
Guaranteed by
prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Department of Preventive Medicine – Theoretical Departments – Faculty of Medicine
Contact Person: Jiřina Ježová
Course Enrolment Limitations
The course is only offered to the students of the study fields the course is directly associated with.
fields of study / plans the course is directly associated with
Syllabus (in Czech)
  • Diskusní semináře k přednáškám Laboratorní cvičení - demonstrace základních metod pro hodnocení jakosti surovin a potravin rostlinného původu. Ukázky vzorků jednotlivých surovin a potravin rostlinného původu a jejich senzorické hodnocení. Ukázky vzorků velmi dobré jakosti. Ukázky vzorků zhoršené jakosti s vysvětlením příčin. Videoprogramy o zemědělské produkci a průmyslovém zpracování surovin a potravin rostlinného původu u nás i v zahraničí. Podle možností exkurze do potravinářských podniků hlavních oborů. Aktivní formy výuky ve cvičení. Průběžný a zápočtový písemný test a jeho diskuse.
Language of instruction
Czech
Further Comments
The course is taught annually.
The course is taught: every week.
The course is also listed under the following terms Autumn 2000, Autumn 2001, Autumn 2003, Autumn 2004, Autumn 2005, Autumn 2006, Autumn 2007, Autumn 2008, Autumn 2009, Autumn 2010, Autumn 2011, Autumn 2012, Autumn 2013, Autumn 2014, Autumn 2015, Autumn 2016, Autumn 2017, autumn 2018, autumn 2019, autumn 2020, autumn 2021, autumn 2022, autumn 2023, autumn 2024.
  • Enrolment Statistics (Autumn 2002, recent)
  • Permalink: https://is.muni.cz/course/med/autumn2002/BVPR031c