LF BNTER01 Dietitian
Name in Czech: Nutriční terapie
bachelor's full-time single-subject, language of instruction: Czech Czech
Included in the programme: LF B-NUT Dietitian

Introductory information / Instructions

Student zapisuje všechny povinné předměty dle studijního plánu pro obor. Jako volitelné si může zapsat předměty, které jsou v daném období vyučovány na fakultách MU a jejichž zápis je pro studenty daného programu povolen. Podmínkou zápisu do následujícího semestru je získání nejméně 20 kreditů. Studenti prezenčního studia musí získat alespoň dva zápočty z předmětů sportovních aktivit, které zajišťuje Centrum univerzitního sportu. Podmínkou pro úspěšné ukončení studia je aktivní znalost angličtiny na úrovni B2, ověřená zkouškou (studenti si zapisují povinnou dvousemestrální výuku anglického jazyka).

1.ročník

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
LF:BKBI011Biology - lecture I. Slaninovázk 2/0/0 30.3 1Z
LF:BKFY0121cPhysiology I - practice P. Babulaz 0/1/0 15.1 1Z
LF:BKFY0121pPhysiology I - lecture P. Babulaz 2/0/0 30.1 1Z
LF:BKUV011cBasics of Human Nutrition - practice H. Matějováz 0/2/0 30.1 1P
LF:BKUV011pBasics of Human Nutrition H. Matějovázk 2/0/0 30.2 1P
LF:BKZA011pBases of Anatomy - lecture M. Joukalzk 3/0/0 45.3 1Z
LF:BVBE021cBioenergetics - exercises V. Mornsteinz 0/1/0 15.1 2P
LF:BVBE021pBioenergetics - lectures V. Mornsteinzk 1/0/0 15.2 2P
LF:BVCP0121cFood Chemistry I - practice O. Zvěřinaz 1/0/0 15.1 1P
LF:BVCP0121pFood Chemistry I - l. O. Zvěřinak 2/0/0 30.1 1P
LF:BVKP011cTechnology of Food Preparation I- practice K. Jančekováz 0/2/0 30.1 1P
LF:BVKP011pTechnology of Food Preparation I - lecture K. Jančekováz 2/0/0 30.1 1P
LF:BVLC011cMedical Chemistry - practice M. Tomandlováz 0/1/0 15.1 1Z
LF:BVLC011pMedical Chemistry-lecture M. Tomandlovázk 2/0/0 30.4 1Z
LF:BVLC011sMedical Chemistry - seminar M. Tomandlováz 0/2/0 30.1 1-
LF:BVOT011cSelf-specific terminology T. Ševčíkovázk 0/2/0 30.2 1P
LF:BVPL0111cPsychology - practice M. Světlákz 0/1/0 15.1 1P
LF:BVPL0111pPsychology - lecture M. Světlákk 2/0/0 30.2 1P
LF:BVPP011cFirst Aid - practice S. Saibertováz 0/1/0 15.1 1Z
LF:BVPP011pFirst Aid - lecture S. Saibertovák 1/0/0 15.1 1Z
LF:BKFY0222cPhysiology II - practice P. Babulaz 0/1/0 15.1 2Z
LF:BKFY0222pPhysiology II - lecture P. Babulazk 2/0/0 30.3 2Z
LF:BVBC0221pBiochemistry - lecture M. Tomandlovázk 2/0/0 30.3 2Z
LF:BVBC0221sBiochemistry - seminar M. Tomandlováz 0/2/0 30.1 2Z
LF:BVCP0222cFood Chemistry II - practice O. Zvěřinaz 0/1/0 15.1 2P
LF:BVCP0222pFood Chemistry II - lecture O. Zvěřinazk 2/0/0 30.3 2P
LF:BVDP0221continuous practical training in dietetics I Z. Kapounováz 0/0/0 80.3 2P
LF:BVEK011pEcology - lecture Z. Ulčákzk 1/0/0 15.3 1-
LF:BVHE021pHistology H. Kotasovák 1/0/0 15.1 2Z
LF:BVKP0222Technology of meal preparation II K. Jančekovák 0/3/0 45.1 2P
LF:BVMI0221cMicrobiology I - practice I. Koláčkováz 0/2/0 30.1 2Z
LF:BVMI0221pMicrobiology I - lecture I. Koláčkovák 2/0/0 30.2 2Z
LF:BVSC021cSociology ans psychological sociology. M. Světlákz 0/1/0 15.1 2Z
LF:BVSC021pSociology and social psychology-lecture M. Světlákk 2/0/0 30.2 2Z
LF:BVVT021cHealth Computer Science A. Bourekk 0/2/0 30.2 2Z
LF:BVZO021cIntroduction to nursing - exercises S. Saibertováz 0/1/0 15.1 2Z
LF:BVZO021pBasic nursing care S. Saibertovázk 1/0/0 15.2 2Z
LF:BVZP021cIntroduction to pedagogics - exercises L. Mužíkováz 0/1/0 15.1 2Z
LF:BVZP021pIntroduction to pedagogics - lecture L. Mužíkovák 1/0/0 15.2 2Z
65 credits

2.ročník

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
LF:BKET031Health Care Ethics M. Světlákk 1/0/0 15.1 3Z
LF:BVAJ0121English Language I - practice V. Dvořáčkováz 0/2/0 30.1 3P
LF:BVAJ0222English Language II - practice V. Dvořáčkovázk 0/2/0 30.2 4P
LF:BVBV0321sNutritional Biochemistry - seminary M. Tomandlovázk 0/3/0 45.3 3P
LF:BVDP0422Continuous practical training in dietetics II Z. Kapounováz 0/0/0 160.6 4P
LF:BVED0311cEducation in work nutritive therapists - exercise N. Beharkováz 0/1/0 15.1 3P
LF:BVED0311pEducation in dietitian work N. Beharkovázk 1/0/0 15.2 3P
LF:BVEO0321cEconomics - practice P. Suchánekz 0/1/0 15.1 3Z
LF:BVEO0321pEconomics - lecture P. Suchánekk 2/0/0 30.1 3Z
LF:BVEP0321cEpidemiology I - practice B. Rezkováz 0/1/0 15.1 3Z
LF:BVEP0321pEpidemiology of Infectious Diseases I - lecture B. Rezková- 1/0/0 15.1 3Z
LF:BVEP0422cEpidemiology II - practice B. Rezkováz 0/1/0 15.1 4Z
LF:BVEP0422pEpidemiology II - lecture B. Rezkovázk 1/0/0 15.2 4Z
LF:BVKV0421cClinical Nutrition and Dietetics I - practice M. Tomíškaz 0/1/0 15.1 4P
LF:BVKV0421pClinical Nutrition and Dietetics I - lecture M. Tomíška- 2/0/0 30.- 4P
LF:BVLV0321cNutrition therapy I - exercises Z. Kapounováz 0/3/0 45.1 3P
LF:BVLV0321pNutrition therapy I - lecture Z. Kapounová- 2/0/0 30.1 3P
LF:BVLV0422cNutrition therapy - class exercises Z. Kapounováz 0/3/0 45.1 4P
LF:BVLV0422pNutrition therapy - lecture Z. Kapounová- 2/0/0 30.- 4P
LF:BVMI0322cMicrobiology II - practice I. Koláčkováz 0/1/0 15.1 3Z
LF:BVMI0322pMicrobiology II - lecture I. Koláčkovázk 1/0/0 15.2 3Z
LF:BVMV041cMethodology of scientific research - exercises M. Krsekz 0/2/0 30.1 4Z
LF:BVMV041pMethodology of scientific research-lecture M. Krsekz 1/0/0 15.1 4Z
LF:BVPF0321pPathophysiology I - lecture K. Kaňkováz 2/0/0 30.2 3Z
LF:BVPF0422cPathophysiology II - practical training K. Kaňkováz 0/2/0 30.1 4Z
LF:BVPF0422pPathological Physiology II - lecture K. Kaňkovázk 2/0/0 30.3 4Z
LF:BVPR031cFood of Plant Origin - practice V. Šottníkováz 0/2/0 30.2 3P
LF:BVPR031pFood of Plant Origin - lecture V. Šottníkovázk 3/0/0 45.3 3P
LF:BVPX0321Practical training I Z. Kapounováz 0/3/0 30.2 3P
LF:BVPX0422Practical training II Z. Kapounováz 0/3/0 45.2 4P
LF:BVPZ041cFood of Animal Origin - practice A. Jarošováz 0/2/0 30.1 4P
LF:BVPZ041pFood of Animal Origin - lecture A. Jarošovázk 3/0/0 45.3 4P
LF:BVST041cStatistics - practice Z. Derflerová Brázdováz 0/1/0 15.1 4Z
LF:BVST041pStatistics - lecture Z. Derflerová Brázdovázk 1/0/0 15.2 4Z
LF:BVTO0311cMedical toxicology - laboratory course O. Zvěřinaz 0/1/0 15.1 3Z
LF:BVTO0311pMedical toxicology - lecture O. Zvěřinazk 1/0/0 15.2 3Z
LF:BVVL0421pInternal Medicine I R. Proseckýz 2/0/0 30.1 4Z
LF:BVVP0321cNutrition in health promotion and public health I - exercises Z. Derflerová Brázdováz 0/2/0 30.1 3P
LF:BVVP0321pNutrition in health promotion and public health I - lecture Z. Derflerová Brázdová- 2/0/0 30.1 3P
LF:BVVP0422cNutrition in health promotion and public health II - exercises Z. Derflerová Brázdováz 0/1/0 15.1 4P
LF:BVVP0422pNutrition in health promotion and public health II - lecture Z. Derflerová Brázdová- 2/0/0 30.- 4P
LF:BVZF0321cBasics of Pharmacology I - practice B. Říhováz 0/1/0 15.1 3Z
LF:BVZF0321pBasics of Pharmacology I - lecture B. Říhová- 1/0/0 15.1 3Z
LF:BVZF0422cBasics of Pharmacology II - practice B. Říhováz 0/1/0 15.1 4Z
LF:BVZF0422pBasics of Pharmacology II - lecture B. Říhovázk 1/0/0 15.2 4Z
LF:BVZI0321Basics of Internal Propedeutics I - practice K. Starýz 0/1/0 15.1 3P
LF:BVZI0422Basics of Internal Propedeutics II K. Starýk 0/1/0 15.1 4P
68 credits

5. semestr

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
LF:BVAP051Legal Aspects M. Koščíkk 2/0/0 30.2 5Z
LF:BVDP0521Bachelor's thesis I O. Zvěřinaz 6/6/0 12.4 5P
LF:BVHP051cFood Hygiene - practice O. Cwikováz 0/1/0 15.1 5P
LF:BVHP051pFood Hygiene - lecture O. Cwikovázk 1/0/0 15.2 5P
LF:BVKV0532cClinical Nutrition and Dietetics II - practical exercises M. Tomíškaz 0/1/0 15.1 5P
LF:BVKV0532pClinical Nutrition II - lecture M. Tomíška- 2/0/0 30.1 5P
LF:BVLV0533cNutrition therapy III - exercises Z. Kapounováz 0/3/0 45.1 5P
LF:BVLV0533pNutrition therapy III - lecture Z. Kapounovázk 2/0/0 30.3 5P
LF:BVOD051cSubject - specific didactics L. Mužíkováz 0/2/0 30.1 5P
LF:BVOD051pSubject-specific didactics - lecture L. Mužíkovák 1/0/0 15.1 5P
LF:BVPL0521Preventive Medicine I J. Fialaz 2/0/0 30.1 5Z
LF:BVPX0533Practice III Z. Kapounováz 0/3/0 45.2 5P
LF:BVTP051cNutritional toxicology - exercises T. Prušaz 0/1/0 15.1 5P
LF:BVTP051pNutritional toxicology - lecture T. Prušazk 1/0/0 15.2 5P
LF:BVVL0521pInternal Medicine II R. Proseckýz 2/0/0 30.1 5Z
LF:BVVP0533cNutrition in health promotion and public health III- exercises Z. Derflerová Brázdováz 0/2/0 30.1 5P
LF:BVVP0533pNutrition in health promotion and public health III - lecture Z. Derflerová Brázdovázk 2/0/0 30.3 5P
LF:BVVZ0511Public Health P. Kaňováz 1/0/0 15.1 5Z
29 credits

6. semestr

Code Name Guarantor Type of Completion Extent and Intensity Credits Term Profile Cat.
LF:BVDP0622Bachelor's thesis II O. Zvěřinaz 0/0/6 90.8 6P
LF:BVGE061Genetics J. Dobrovolnázk 1/0/0 15.2 6P
LF:BVIM0611Immunology J. Litzmank 1/0/0 15.1 6P
LF:BVKV0633cClinical Nutrition and Dietetics III - practical exercises M. Tomíškaz 0/1/0 15.1 6P
LF:BVKV0633pClinical Nutrition and Dietetics III- lecture M. Tomíškazk 2/0/0 30.3 6P
LF:BVMA061cMarketing - practice P. Marciánováz 0/1/0 15.1 6Z
LF:BVMA061pMarketing P. Marciánovák 1/0/0 15.1 6Z
LF:BVOS0611Professional Internship - production and food processing H. Matějováz 0/0/0 40.1 6P
LF:BVPL0622Preventive Medicine II J. Fialazk 2/0/0 30.3 6Z
LF:BVPX0644Practice IV Z. Kapounováz 0/3/0 45.5 6P
LF:BVVL0622pInternal Medicine III R. Proseckýzk 2/0/0 30.4 6Z
30 credits