FSpS:bp902 Nutrition in health prevention - Course Information
bp902 Nutrition in health prevention
Faculty of Sports StudiesAutumn 2006
- Extent and Intensity
- 0/1. 1 credit(s). Type of Completion: z (credit).
- Teacher(s)
- Ing. Iva Hrnčiříková, Ph.D. (lecturer)
Mgr. Lucie Mandelová, Ph.D. (lecturer) - Guaranteed by
- Ing. Mgr. Jana Juříková, Ph.D.
Department of Health Promotion – Faculty of Sports Studies - Timetable of Seminar Groups
- bp902/1: Wed 10:00–10:45 K204
- Course Enrolment Limitations
- The course is offered to students of any study field.
- Syllabus (in Czech)
- 1. Výživa v prevenci civilizačních nemocí - úvod 2. Výživa v prevenci obezity I 3. Výživa v prevenci obezity II 4. Výživa v prevenci kardiovaskulárních nemocí 5. Výživa v prevenci nádorových nemocí I 6. Výživa v prevenci nádorových nemocí II 7. Výživa v prevenci osteoporózy, osteomalácie 8. Výživa v prevenci nutričních anémií 9. Výživa v prevenci diabetu mellitu II.typu 10. Probiotika, prebiotika, synbiotika. Bioaktivní látky 11. Výživa v prevenci vzniku potravinových alergií 12. Výživa v prevenci onemocnění GIT 13. Zápočet
- Assessment methods (in Czech)
- ukončení - seminární práce podmínka ukončení předmětu - max. 2 neúčasti
- Language of instruction
- Czech
- Further Comments
- Study Materials
- Enrolment Statistics (Autumn 2006, recent)
- Permalink: https://is.muni.cz/course/fsps/autumn2006/bp902