BVML0221p Laboratorní metody analýzy potravin I - přednáška

Lékařská fakulta
jaro 2010
Rozsah
2/0/0. 0 kr. Ukončení: -.
Vyučující
RNDr. Jiří Totušek, CSc. (přednášející)
Garance
RNDr. Jiří Totušek, CSc.
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta
Kontaktní osoba: RNDr. Jiří Totušek, CSc.
Předpoklady
BVCP0121 Chemie potravin I && BKUV011 Úvod do výživy
Předmět není vypisován
Omezení zápisu do předmětu
Předmět je určen pouze studentům mateřských oborů.
Mateřské obory/plány
Cíle předmětu
Předmět není vypisován
Osnova
  • Předmět není vypisován
Literatura
  • Suject was not offered
Výukové metody
Předmět není vypisován
Metody hodnocení
Předmět není vypisován
Další komentáře
Předmět je vyučován každoročně.
Výuka probíhá každý týden.
Předmět je zařazen také v obdobích jaro 2001, jaro 2002, jaro 2003, jaro 2004, jaro 2005, jaro 2006, jaro 2007, jaro 2008, jaro 2009, jaro 2011.