Přechod na menu, Přechod na obsah, Přechod na patičku
     

Použitá literatura

  1. Borovanský, L.: Soustavná anatomie člověka I. a II. Díl, Avicenum, Praha 1952
  2. Čihák,R: Anatomie 2, 3, Grada, Praha 2002
  3. Grim, M., Druga, R.: Základy anatomie, Praha, Galén 2000
  4. Holibková, A., Laichman, S.: Přehled anatomie člověka, Olomouc 2002
  5. Malinovský, L.: Základy systematické anatomie člověka, UJEP, Brno 1986
  6. Silbernagl, S., Despopoulos, A.: Atlas fyziologie člověka, Grada- Avicenum, Praha 2004
  7. Pěgřim, R., Valachovič, A.: Somatologie, Avicenum, Praha 1975
  8. Trojan, S., Schreiber, M.: Atlas biologie člověka, Praha 2002
  9. Feines, H.: Anatomický obrazový slovník, Grada, Praha 1995
  10. Dylevský, I., Druga, R., Mrázková, O.: Funkční anatomie, Grada, Praha 2002
  11. Zrzavý, J.: Latinsko- české anatomické názvosloví, Univerzita Palackého, Olomouc, 1985
  12. Válek, V., Sviženská, I.: Základy anatomie zobrazovacích metodáchMIKADA, Adamov II, 2001
  13. Hrabica, M.: Co nám tělo říká aneb po stopách nemocí, Zlín 1997, ss.195, ISBN 80-902322-1-1
  14. Lišková,M., Naňka, O.: Přehled anatomie Karolinum Praha 2006, ISBN 80-246-1216-x
  15. Smith,T.: Lidské tělo, Praha, Fortuna Print, 1996, ss.232, ISBN 80-85875-55-9
  16. Diano, P.: Atlas lidské těla
  17. Mackes,O., Ottawaova, N.: Fantastický neviditelný svět, objevy a mikro, Geo Praha, 2003, ISBN 80-242-1452-0
  18. Marie, E.N., Mallat,J.: Anatomie lidského těla, Computer Press, a.s. Brno, ISBN 80-251-0066-9
  19. Wikipedie: Otevřená encyklopedie [online], Dostupná z WWW: http://cs.wikipedia.org/wiki/
  20. WikiSkripta: Wikiskripta [online], ISSN 1804-6517, Dostupná z WWW: http://www.wikiskripta.eu
  21. Wikipedia, the free encyclopedia [online], Dostupná z WWW: http://cs.wikipedia.org/wiki/
Stránky Fakulty sportovních studií MU
| Technická spolupráce:
| Servisní středisko pro e-learning na MU
| Fakulta informatiky Masarykovy univerzity, 2013

Centrum interaktivních a multimediálních studijních opor pro inovaci výuky a efektivní učení | CZ.1.07/2.2.00/28.0041