LF:BVTP0222 Technol. přípravy pokrmů - Informace o předmětu
BVTP0222 Technologie přípravy pokrmů
Lékařská fakultajaro 2008
- Rozsah
- 0/3. 3 kr. Doporučované ukončení: k. Jiná možná ukončení: z.
- Vyučující
- Bc. Olga Illková (cvičící)
MVDr. Halina Matějová (pomocník) - Garance
- MVDr. Halina Matějová
Ústav preventivního lékařství – Teoretická pracoviště – Lékařská fakulta - Rozvrh
- Út 17:00–18:40 N02113a
- Předpoklady
- BVKP011c Technologie přípravy pokrmů && BVKP011p Technologie přípravy pokrmů
- Omezení zápisu do předmětu
- Předmět je nabízen i studentům mimo mateřské obory.
- Mateřské obory/plány
- Nutriční terapeut (program LF, B-SZ)
- Další komentáře
- Předmět je vyučován každoročně.
- Statistika zápisu (jaro 2008, nejnovější)
- Permalink: https://is.muni.cz/predmet/med/jaro2008/BVTP0222